Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Trampoline-Test: Derfor bør du ikke kjøpe billig trampoline

Det norske markedet oversvømmes av billige, blå trampoliner. Disse trampolinene er lite holdbare og ivaretar ikke sikkerheten tilstrekkelig – Les mer og se video!

Det hjelper dessverre sørgelig lite at det skrytes av TÜV-godkjenning når dette er gjort i henhold til den gamle og generelle leketøysnormen – som ikke har spesifikke krav til trampoliner. De er rett og slett ikke lenger godkjente! Skal godkjenningen bety noe med den være gjort i henhold til den nye europeiske sikkerhetsnormen EN71-14 som kom i 2012.

Den hollandske trampoline-produsenten EXIT har lånt oss videoen nedenfor. Den viser forskjellen på en typisk billig trampoline og deres egne solide mellomklasse trampoline JumpArena.

Billig kan fort bli kostbart når holdbarheten er begrenset og sikkerhetsdetaljer mest må regnes som pynt. Holdbarheten og sikkerheten er for dårlig og lekeverdien lav. Den «blå» trampolinen har en sikkerhetskant som verken beskytter føtter fra å trå igjennom eller for fallskader mot rammekonstruksjonen. Sikkerhetsnettet har heller ikke en innfesting som forhindrer uhell. Legg også merke til den elendige lukkemekanismen på sistnevnte. Døm selv!

Lyst på en billig trampoline som har tilfredsstillende kvalitet? Sjekk ut Twist trampoline her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090