Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Sikkerhet

Hos oss kan du være sikker på at dine personopplysninger er sikre. De vil ikke bli solgt eller overlevert til andre. Vi trenger disse opplysningene for å gjennomføre handelen og for å kunne tilby nødvendig bistand ved en eventuell garanti sak.

Betaling med kort er en sikker tjeneste levert av DIBS. DIBS er en av Skandinavias største leverandører av betalingstjenester. All informasjon vedrørende betaling med kort utføres av DIBS. Vi har ikke tilgang til data om kortnummer og kode. Dette blir derfor ikke behandlet eller lagret i vår nettbutikk.

Choppi.no benytter 3D Secure – betalingssikkerhet. For å gjøre handel over Internett enda sikrere har kortselskapene laget løsningene Verified by Visa og MasterCard SecureCode. Du betaler med ditt kort på samme måte som i dag, men hvis banken din bruker disse løsningene vil du få beskjed om å taste inn ditt passord for å få gjennomført betalingen. Siden hvor du taster inn passordet ditt har som regel logoen til banken din. Denne kommunikasjonen går mellom deg og banken, og nettbutikken kan ikke se passordet eller koden du taster inn. 

Viktig: Når du gjør et kjøp hos oss så gjøres det kun en reservasjon av kjøpesummen på ditt kort. Først når varen sendes fra oss vil vi be DIBS om at pengene overføres til oss fra din konto.

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090