Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Rund, oval eller rektangulær trampoline?

Utvalget av trampoliner er formidabelt – Hva skal du velge?

En trampoline fra en lavpriskjede er ofte førstevalget, og for mange dessverre like ofte en dyrekjøpt erfaring. Sikkerheten er som regel marginal, spretten i samme klasse, og holdbarheten som oftest langt under det man forventer av en trampoline. TÛV-godkjenning etter EN71 er ikke godt nok, selv om de billige trampolinene stadig er i salg!

Kvalitet betaler seg; EN71-14 godkjenning er nå et myndighetskrav, sprett og lekeverdi er på et annet nivå, og holdbarheten i en helt annen klasse. I tillegg ser disse trampolinene bedre ut!

De aller fleste velger en 14 fots (427cm) rund trampoline som familetrampoline. Dette er et godt valg også med tanke på plass på trampolinen. En 12 fots (366 cm) eller mindre er også et godt valg, selv om disse definitivt passer bedre til én person av gangen på trampolinen.

Hollandske EXIT JumpArena er en favoritt blant mange når det gjelder solide kvalitetstrampoliner til en konkurransedyktig pris.

Rund eller rektangulær trampoline?

En rektangulær trampoline er et spennende alternativ til en rund. Deres egenskaper gir en kraftigere sprett og åpner for å kunne hoppe høyere, samtidig som de absorberer mer av landingskraften. En rektangulær trampoline passer for de større barna og som treningsinstrument for de som vil bruke trampolinen mer seriøst. En rund trampoline vil lede hopperne inn mot sentrum. Den rektangulære har et større potensiale for avanserte tricks og bedre plass for dette, men har ikke så “snille” egenskaper som en rund trampoline.

Verdensrekordene i høydehopp på trampoline settes alltid på firkantede/rektangulære trampoliner. Skal flere av gangen tillates på trampolinen, er den runde et anbefalt alternativ. EXIT JumpArena rectangular og turboutgaven, den rektangulære utgaven av Ground Level Supreme, er spennende løsninger innenfor dette området.

Oppsummering

JumpArena-trampolinene har allerede satt en standard innenfor pris/ytelse på det norske markedet. Les hvorfor!

Både rektangulære og ovale løsninger utnytter plassen bedre enn en rund trampoline, og foretrekkes ofte av denne årsaken.

Er lavest mulig pris ditt krav, samtidig som sikkerheten er tilfredsstillende, er EXIT Twist trolig det sterkeste alternativet på det norske markedet.

Uansett hvilken trampoline du velger, er det viktig å huske på:

  • Trampolinen skal være EN71-14 godkjent
  • Bruk alltid sikkerhetsnett – dette bør ha automatisk lukking ved inn- og utpassering
  • Enhver trampoline må ettersees fra tid til annen. Sjekk matte, padding, innfestinger, osv. Velg en butikk som kan tilby full resservedelsstøtte.
  • Èn om gangen på trampolinen. Flere om gangen er veldig morsomt, men er dessverre den hyppigste årsaken til skader.
  • Ikke la barn hoppe uten tilsyn. En trampoline er ikke en barnehage.

En av de større aktørene på det norske markedet, choppi.no, melder om over 100 forskjellige modeller og størrelser som ekspederes løpende til kunder over hele landet. Har du behov for å rådføre deg med noen som kan trampoliner? Få hjelp her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090