Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Rabo – lekeverdi

 

RABO´s barnesykler er designet slik at lekeverdien, kvaliteten og sikkerheten er i toppklasse. Produktenes ergonometri, proporsjoner og korrekte antropologiske dimensjoner baner veien for barns naturlige behov for bevegelses- og balanseopplevelser, stimulering av øye-hånd-koordinasjonen, muligheter for sosial interaksjon samt utvikling av grov- og finmotoriske ferdigheter. RABO sykler er en blanding av moderne tidløst design, høy kvalitet og uovertruffen lekeverdi. 

Lek fra småbarn til SFO/IFO

Barns naturlige behov for bevegelses- og balanseopplevelser, stimulering av øye-hånd-koordinasjon, muligheter for sosial interaksjon samt utvikling av grov- og finmotoriske ferdigheter blir utfordret gjennom hele RABO´s produktfamilie. Noen produkter henvender seg og støtter opp omkring småbarns naturlig behov for parallel lek. Andre henvender seg til førskolebarn og barnehagebarns evne til å samarbeide om å betjene og kjøre syklene og således utvikle deres sosiale interaktive evner og språkferdigheter. 

Godt design sikrer lek i timevis

Det omhyggelige valg av glatte, lette og solide materialer kombinert med overlegne designegenskaper gir barn ultimate muligheter til utflukter med kjøretøyet. Observasjoner viser at barns motivasjon til å bruke tid med kørende lekeredskaper er direkte forbundet med med hvor lett slike sykler er å operere. 

Sykler designet av RABO gjør det attraktivt for barn å kaste seg ut i fysisk aktivitet og utforskning fordi syklene er lette og velkjørende. 

 


 

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090