Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Rabo – kvalitet

RABO produserer sykler i topp kvalitet og er kjent som en bransjeleder. Ergonometriske proposjoner og antropologiske dimensjoner på alle materialer i produktene oppfyller de strengeste spesifkasjonsnormer for kvalitet og produksjon. Dette sikrer minimalt krav til vedlikehold og lang levetid selv i de mest krevende omgivelser. Dette gjør produktene til førstevalg hos mange barnehager og institusjoner. 

Understellet

For å bevare RABO syklenes høye kvalitet og utseende er produktene først grunnet og deretter pulverlakkert i den klare og gule RABO-fargen. Denne behandlingen sikrer en effektiv korrosjonsbeskyttelse. RABO syklenes understell er i motsetning til andre produsenters understell framstilt i løpende hele rør som gir økt holdbarhet.

Hvorfor er syklene gule?

Øynene og hjernens oppfatning av fargekategorier skjerpes markant i den tidlige barndom for senere å være ganske konstant opp igjennom voksne år. RABO´s omhyggelige valg av den gule fargen er et nyttig designelement for barns evne til å adskille forskjellige objekter. Samtidig gir det barna en økt evne til rom-orientering. Fargen gul hører til kategorien av de hurtigste farger som sikrer at barn raskest mulig oppfatter sykler i bruk og i bevegelse. Barn får derfor let øye på en RABO sykkel. Dette minimerer risikoen for at de løper inn i en sykkel i bevegelse. 

 

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090