Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Nothing Runs Like a Deere – Traktoren i våre hjerter

John Deere er et ikon når det gjelder traktorer. Den amerikanske produsentens lett gjenkjennelige, knallgrønne traktorer, med fete gule detaljer, får det til å funkle i øynene til traktorentusiaster i alle aldre.

John Deere står for kvalitet og binder sammen generasjonene, by og land, innovasjon og tradisjon. Deres lisensierte leketøy er intet unntak. Her skal alle detaljer være så autentiske som mulig, og bare det beste godkjennes til å bære emblemet med den gule hjorten på grønn bakgrunn.

Nettbutikken Choppi.no er den som i dag som tilbyr det fineste utvalget av større John Deere-lisensierte produkter i Norge. Her finner du kvalitetsleker som alle er en autentisk del av John Deeres fantastiske historie og posisjon. Et stort utvalg John Deere tråtraktorer og elektriske traktorer i superklassen. Dette er kvalitetsleker produsert i Europa etter kvalitetskrav som man forventer av en John Deere.

Noen go´biter fra butikkens spennende utvalg:

John Deere 7930 er toppmodellen i Rolly Toys’ traktorsortiment, med luftfylte gummihjul, girsystem, avtagbart lesseapparat og et meget omfattende utvalg av ekstrautstyr. Her finnes alt fra kjettinger og brøyteskjær til cambridge valse og hengere for et hvert behov. Tysk superkvalitet med 3 års garanti.

Italienske Peg Perego produserer, på lisens fra John Deere, to fantaskiske kjøretøy; Gator HPX og Ground Force. Begge med en kraftig 12 volts elektrisk motor på hvert bakhjul, med separate girbokser og store hjul, for maksimal framkommelighet. Kjøretøyene kan brukes på de fleste underlag og håndterer henholdsvis stigninger på 17 og 10 %. Solide og robuste som det forventes av en John Deere.

Choppi.no tilbyr dessuten alt av deler og service om uhellet skulle være ute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090