Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Her kan du sikre deg en Gråtass tråtraktor!

Den superpopulære gråtasstraktoren er kjent fra TV og filmer gjennom en årrekke og i disse dager lanseres Gråtass tråtraktor fra den tyske produsenten RollyToys – verdens desidert største produsent av tråtraktorer. Endelig en Gråtass traktor-leke i superkvalitet med hele 3 års garanti. Dette er en traktor i RollyKid -familien som passer sjåfører fra to og et halvt år og oppover (kroppshøyde fra 92 til 128cm). Henger følger også med!

Nettbutikken Choppi.no er den som i dag som tilbyr det største utvalget av tråtraktorer Norge. Nøl ikke med å legge en bestilling dersom du ønsker å sikre deg Gråtass – dette blir årets store slager blant aktive krabater med traktordilla!

EN FANTASTISK HISTORIE

Visste du at den kjente og kjære gråtassen, som ennå er å se på noen gårder rundt omkring i vårt langstrakte land, ble produsert fra 1946 til til 1956 i England?

Traktoren bidro til å revolusjonere landbruket fra manuell til mekanisk drift. Dette er sannsynligvis verdens mest ikoniske traktor – kjent i hjemlandet som Little Grey Fergie. Originalen gikk på bensin, parafin, diesel eller lampeolje, hadde typisk 20 hestekrefter og het Ferguson TE20. Ferguson ble senere til Massey Ferguson – en av verdens største produsenter av traktorer. Her er det mange tråtraktor-modeller tilgjengelig!

GRÅTASSLAND

Gråtassland i Kongeparken har hatt 500 000 besøkende gjester som har møtt Gråtass i parken siden åpningen i fjor. Til sommeren åpner Gråtass sommerteater med kveldsforestillinger med ny scene, tribune og nytt show. Gråtassland blir utvidet med enda flere attraksjoner og blir nå en svært tydelig og viktig del av Kongeparken. Dette er en permanent installasjon som kommer til å bygge Gråtass i generasjoner framover. Gråtassland blir en attraksjon for hele landet!

100 millioner treff på You Tube!

GUINNESS BOOK OF RECORDS

I 1958 ble en gråtass verdens første kjøretøy som kom fram til sydpolen under en ekspedisjon ledet av briten Sir Edmund Hillary. Et dieseleksemplar skrev seg inn i Guinness Book of Records i 2003 når Terry Williams kjørte 5.111 km rundt hele kysten av Storbritannia. Dette er den lengste kjøreturen som noen gang er foretatt av en traktor. Eksemplaret kan beskues på Jordbruksmuseet i York. I oktober 2015 satte Potetsfestivalen på Jæren paraderekord med 45 gråtasstraktorer på ett brett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090