Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Henes F850 Silky 24V FWD – sommerens store elbil-nyhet

Henes utvikler og produserer elektriske biler til barn i premium-klassen. F850 Silky er verdens første forhjulsdrevne elektrisk bil med 24V Dual Engine. To kraftige 24volts motorer i tandem leverer et solid kraftoverskudd og dreiemoment til forhjulsdifferensialen. Girsystemet er bygget opp i metalldeler som gir en robust og nesten lydløs kjøretur.

Dashbordet har et 7 tommers nettbrett som ikke bare kan lære barnet om basis navigasjon og bilkjøring, men som faktisk også er et komplett entertainment system. LED-lys både foran og bak.

F850 Silky er utstyrt med myke kraftige dekk og uavhengige fjæringer med gassdempere som bidrar ytterligere til bilens flotte kjøreegenskaper.

F850 Silky har en kraftig 24 volts batteripakke som er trygt plassert under panseret i en lukket boks. Avhengig av underlag og belastning skal det være strøm nok til en god times kontinuerlig kjøring. Lader medfølger bilen.

Sikkerheten er ivaretatt på best mulig måte med racingsete i skinn med fem-punkts belte og et elektronisk bremsesystem. Kjøretøyet kan dessuten fjernstyres og enkelt programmeres til ulike hastighetsgrenser.

F850 Silky lekre karosseri med integrerte LED-lys foran og bak oser av sportslig ytelse i en klasse helt for seg selv. For mer informasjon trykk her. Choppi.no leverer Norges største utvalg av elektriske biler til barn. Deleservice og oppfølging.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090