Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

EXIT Kickback – Den beste fotball-rebounderen

Det norske markedet har tatt imot de hollandske fotball-rebounderne med stor begeistring og nylig ble også en XL-versjon på hjul introdusert. Har du skaffet en fotball-rebounder?

En rebounder er en fotballvegg eller fotballtrampoline som tilbyr spennende muligheter for egentrening. Samtlige modeller har justerbar vinkel, slik at man kan variere treningsinnholdet og utvikle sine ferdigheter helt på egenhånd. Produktserien har allerede fått meget gode tilbakemeldinger fra enkeltbrukere og idrettslag.

Se eksempler på øvelser i videoen!

Utstyret egner seg også godt for volleyball, håndball og annen ballsport. Skyt eller kast ballen mot EXIT Rebounder og du vil bli overrasket over hvor hurtig ballen kommer tilbake. Vinkelen på nettet kan endres fra 35 til 90 grader. Her tilbys det mye moro og samtidig et seriøst treningsverktøy bygget i meget robust utførelse!

EXITs reboundere er basert på de samme rørprofiler og komponenter som benyttes i produsentens trampolinekolleksjon – for øvrig først i Norge med godkjenning etter den nye europeiske sikkerhetsnormen EN71.14

En EXIT Kickback rebounder er er ikke bare et av de desidert beste rebounderne på det norske markedet, men også svært gunstig priset. Flere detaljer om produktene finner du hos www.choppi.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090