Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

EXIT JumpArena trampoline – familie favoritten

EXIT JumpArena topper pånytt salgsstatistikkene og er en vårens absolutte favoritter. Vi ser en klar trend i at stadig flere har fokus på sikkerhet når gamle og utslitte trampoliner skal skiftes ut eller det skal gjøres en investering i familiens første trampoline. I en tid da mange foreldre fortviles over innaktive barn er en trampoline et helt treningssenter midt i hagen hvor barn og ungdom i alle aldre kan holde leken i gang sommeren igjennom. EXIT JumpArena er en hollandsk kvalitetstrampoline som utmerker seg på flere måter.

Våre kunder verdsetter:

  • En tykk og kraftig kantbeskyttelse (som er grønn eller grå og ikke en tynn blå folie)
  • Tencate Permatron – amerikansk hoppeduk som gir dyp sprett og lang holdbarhet
  • ISO-sertifiserte 177mm fjærer i et nøye beregnet antall
  • Sikkerhetsnett montert på innsiden av kantbeskyttelsen gir maksimal beskyttelse mot trampolinens rammekosntruksjon
  • Automatisk lukking i sikkerhetsnettet- her faller ingen ut gjennom åpne dører
  • “Value-for-Money” – markedets beste pakkepriser – trampoline, sikkerhetsnett, stige og skonett til uslåelige priser også i år
  • Er du opptatt av sikkerhet kan vi nevne 10 gode grunner til å velge en JumpArena. Les mer…

Etterspørselen etter JumpArena-kvaliteten har ledet til utviklingen av hele ni forskjellige utgaver; fem runde trampoliner fra størrelse 244cm til monsterstørrelsen på hele 457cm, 2 ovale modeller og 2 rektangulære. Alle modeller har rammer som både galvanisert og pulverlakkert. Dette gir overlegen rustbeskyttelse og et flott utseende.

Har du en gammel trampoline er det viktig å sjekke utstyret nøye hvert år. Det er du som hageier som har ansvaret for sikkerheten på trampolinenen. Da er det viktig å være klar over skjerpede europeiske sikkerhetskrav. Hele sortimentet til hollandske EXIT er bygget på sikkerhetsstandarden EN71-14 – din trygghet for at utstyret holder mål.

Norske myndigheter og forsikringsselskaper gjør det nå klart at man kan komme i erstatningsansvar dersom det oppstår personskader på en trampoline som ikke oppfyller kravene til sikkerhet. Kilde: Direktoratet for Sikkerhet og Beredskap (DSV) Det er en forutsetning for sikkerheten at trampolinen er i skikkelig stand. Sikkerhetskanten skal gi god beskyttelse mot rammen og sikkerhetsnettet bør ha automatisk lukkefunksjon – her er det gode alternativer på det norske markedet. Det er selvfølgelig viktig at man går igjennom trampolinen og sjekker at alle deler er i orden. Sikkerhetskanter skal være hele og fine og nettet skal være uten hull og revner. Det er viktig at man også sjekker at føtter ikke kan komme inn mellom beskyttelseskant og fjærer.

Hos choppi.no finner du norges største utvalg av kvalietstrampoliner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090