Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Elektrisk kjøretøy for barn – Les om testvinneren!

Ute etter en tøff gave til en stor gutt? Hva med elektrisk kjøretøy for barn? Dette må du se!

Vi har fulgt markedet for elektriske biler til barn i en årrekke. Her dominerer den italienske produsenten Peg Perego i tetsskiktet høyt hevet over en jungel av billige kopier. Deres jeep-modeller har vært på markedet i flere tiår og er kjent som noe av det beste innenfor sin genre.

Toppmodellen Gaucho Superpower med 24 volts motorer kom i år i ny utgave og i mars gikk den av med førstepremien under den årlige internasjonale leketøysmessen ComeGiocare.

Gaucho Superpower vant kategorien “Outdoor Games and Sports”. Vi gratulerer Peg Perego med plasseringen!

Gaucho Superpower er et unikt produkt for de litt større barna. Super moro og ytelse som matcher forventningene til en real off-roader. Dette er det ideelle kjøretøyet for eventyr. Her er det støtdempere på bakaksling, høy bakkeklaring, fete dekk i EVA-gummi og kraftige motorer som tar eventyreren ut på tur og opp bakker med intil 17% stigning. Og radioen har selvfølgelig inngang for iPhone mm, slik at fører og passasjer kan ta avsted sammen med favorittmusikken.

I produsentens presentasjon vises også adventure trailer. Dette er et uunværlig tilleggsutstyr som er et “must” under litt lengre ekspedisjoner og når man bare må ha med mer last og utstyr.

Choppi.no er størst på salg og service av Peg Peregos produkter i Norge.

Les produktbeskrivelsen og spesifikasjoner av Gaucho Superpower!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090