Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Elektrisk bil til barn – hvem tilbyr service og deler?

Ingen land har flere elektriske biler pr innbygger enn Norge, snart gjelder det samme for barn. Flere og flere realiserer drømmen om en elektrisk bil for minstemann. En elektrisk liten traktor eller en tøff SUV får øynene til å glitre hos små sjåfører. Desverre er også skuffelsen tilsvarende stor når doningen plutselig en dag stopper. Markedet oversømmes av billige kopier og de færreste utsalgssteder har deler eller teknisk kompetanse til å fixe tekniske problemer med elektrisk biler til barn. Da blir billig fort trist, vanskelig og dyrt.

Nettbutikken Choppi.no har drevet med elektriske biler til barn i en årrekke og tilbyr i dag det største utvalget på det norske markedet. Og like viktig; vi har kritiske deler på lager, egen servicemann og verksted. Vi utfører effektivt feilsøking og reparasjoner og leverer ladere, batterier, motorer, girbokser, styringselektronikk og mye mer om du en dag skulle trenge hjelp.Har du tekniske spørsmål er det lett å kontakte oss på salg@choppi.no, ringe eller komme innom oss i Drammen.

Italienske Peg Perego er veteranen på det europeiske markedet innenfor elektriske biler til barn. Dette er solide produkter som har vært på markedet flere tiår og sammen med produsenten skaffer vi også deler til mange eldre modeller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090