Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

ECOFLYER S5 Balance Scooter – Prøv du også!

Selvbalanserende elektrisk scooter, e-balance scooter, hooverboard, dual wheel self balancing scooter, two-wheel scooter, balancing electric unicycle, ja en allerede svært populær nykommer i gatebildet har mange navn.

Fra øyeblikket du setter dine to ben på en balance scooter entrer du en ny verden. I løpet av minutter mestrer du teknikken. Du får noen til å holde deg i hånden, flytter det ene benet oppå og snart det andre. Det avanserte styringssystemet består av en elektronisk gyro som kjenner på vinklingen av brettet. Idet du lener deg såvidt framover begynner scooteren å bevege seg framover. Helt intuitivt blir du raskt kjent med hvordan scooteren lekende lett tolker dine tanker gjennom dine bevegelser. En fot ned og en svakt tilbake og du svinger – ren magi og lydløst svever du avsted. Under en time etterpå er du langt avsted på tur. Det er så moro og fullstendig avhengighetsskapende.

Choppi.no har valgt kvalitet og presenterer ECOFLYER S5 som er basert på meget solide komponenter, bygget på et solid, helstøpt lettmetallchassis. Viktige momenter i vårt valg av denne modellen er også det kraftige 36 volt lithiumbatteriet fra Samsung, med en kapasitet på klasseledende 5800mAH, som forer 2 børsteløse 500 watts motorer med nok strøm til inntil 30 kilometer rekkevidde. Det hele pakket inn i et lekkert karosseri i carbon design. Bæreevnen er på120 kilo.

Det finnes rimeligere alternativer, men neppe noen med mer kraft, rekkevidde og bygd kvalitet.

ECOFLYER S5 kommer med en trådløs nøkkelstyring, lader for norsk standard og en praktisk bæreveske.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090