Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Derfor vil ditt barn elske John Deere elektrisk traktor

Drømmen er en elektrisk traktor for alle små gårdbrukerspirer!

Italienske Peg Perego har i en årrekke vært verdens ledende produsent av elektriske traktorer og andre elektriske kjøretøy for barn. Traktorene er produsert i samarbeid med John Deere og leketraktorene er med sine flotte detaljer og lekre utførelse så tett på originalene det lar seg gjøre. Modellene Ground Force og Ground Loader leveres med henholdsvis henger og lesseapparat med stor skuffe.

Begge har kraftige motorer som yter 2×165 watt og som med separate girbokser på hvert hjul sørger for solid framkommelighet. Denne elektriske traktoren tar stigninger inntil 10%. Begge modellene har 2 gir og reveres. 2. giret kan om ønskelig sperres, slik at farten begrenser seg til 3,5 kilometer i timen (7,5km/t max uten sperre). Justerbare seter, armlener og en integrert FM-radio sørger for komfort som seg hør og bør i en John Deere.

Traktorene passer fra ca 3 år og oppover til inn i skolealder. Redaksjonen har mottatt meget gode tilbakemeldinger fra fornøyde eiere av den elektriske traktor drømmen – her en videorapport;

 

Peg Perego produserer sine modeller i miljøvennlig plast med meget god holdbarhet. Dette er sikre produkter med høy lekeverdi som varer i mange år. Hos Choppi.no kan du lese mer om disse flotte elektriske traktorene og sjekke tilgjengelighet og priser:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090