Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

Deere Construction – når det skal bygges veier i hagen!

Deere Construction er et begrep innen anleggsvirksomhet ute i verden – John Deeres gule brødre bygger alt fra veier til flyplasser. Nå lanserer italienske Peg Perego den første anleggsmaskin i sitt sortiment. Denne kraftige hjullasteren, Deere Construction er bygget på samme chassis som bestselgerne Ground Force og Ground Loader og passer fra 3 år og oppover. To 165W motorer, én på hvert bakhjul gir adskillig kraft og trekker i motbakker opp til 10%. Et 12V 8AH batteri gir kraft til den knallgule hjullasteren som lyser opp på en hver liten anleggsplass. Stor skuffe – ikke fullt en kubikkmeter, men allikevel – her er det plass til mye!

Skulle du ønske et skikkelig introduksjonstilbud finner du dette her: Deere Construction Loader 12V elektrisk traktor her!

Til denne supre nye hjullasteren finnes det som ekstrautstyr en tilhenger; Deere Construction trailer.

Traktoren er utstyrt med 2 gir. Det første gir en toppfart på ca 3,5km/t mens adskillig mer dreiemoment og høyere fart (7 km/t) tas ut i andre giret. Sistnevnte er sperret på traktoren når den leveres og kan bare tas vekk av en voksen. Viktig at barnet lærer seg å håndtere kjøretøyet før turboen koples inn!

Dette er solid kvalitet, bygget på lisens fra John Deere i Italia.

og skulle uhellet være ute er vi i choppi klare med deler og service!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090