Shopping Cart

Ring oss på 48 6000 90

Hentelager i Solbergelva v/Drammen

BetalingsalternativerDIBS – en sikker betalingsløsning med VISA- eller Mastercard

Alle våre kortbetalinger foregår via DIBS og all informasjon sendes kryptert (SSL). Benytter du Visa- eller Mastercard formidles dine kontopplysninger direkte gjennom DIBS mot din nettbankløsning. I bestillingsøyeblikket reserveres kjøpesummen på din konto. Når vi kan dokumentere at vi har sendt deg varen har vi anledning til å søke din bank om overføring av det reserverte beløpet gjennom DIBS.

Mer informasjon om betaling via DIBS finner du her
 

Klarna Faktura – handle på personnummeret!

Velg Klarnas fakturaalternativ i kassen. For å gjennomføre kjøpet oppgir du personnummeret ditt. En mikroopplysning gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Opplysningen tar rundt ett sekund. Når du har mottatt bestillingen din, får du separat tilsendt en faktura med 14 dagers betalingsfrist. Faktura er gebyr og rentefri om du betaler innen denne fristen. Mer informasjon om Klarna faktura finner du her 

Dersom du ønsker å delbetale kjøpet ditt, ser du etter linjen Betal minst. Den finner du på fakturaen din. Der ser du et minimumsbeløp som du må betale for å gjøre om kjøpet ditt til en delbetaling.
 

Klarna Konto – delbetaling!

Velg Klarnas delbetalingsalternativ i kassen. For å gjennomføre kjøpet oppgir du personnummeret ditt. En mikroopplysning gjennomføres da for å sikre personopplysningene dine og godkjenne kjøpet ditt. Opplysningen tar rundt ett sekund. Når du har mottatt bestillingen din, får du separat tilsendt en kontoavtale hvor du skriver under og sender tilbake ett eksemplar. Du vil så få tilsendt din første kontofaktura som du betaler i slutten av den påfølgende måneden.

Dersom du har handlet i flere ulike butikker med Klarna konto, samles disse på en og samme faktura. Dersom du ønsker kan du betale hele beløpet med en gang. For mer informasjon om Klarna konto 

Velger du delbetaling via Klarna Konto i kassen får du opp alternative betalingsperioder som viser månedlige beløp. Vi gjør oppmerksom på vi øyeblikket viser 3 og 6 måneders alternativet med renter tillagt – dette er feil. Det er ingen renter som påløper om du velger 3 eller 6 måneder – kun et månedlig håndteringsgebyr på kr.45,- Fakturaene du mottar vil selvfølgelig være korrekte.
 

POSTOPPKRAV du betaler når du mottar varen

Vi tilbyr postoppkrav for de varene som leveres med Posten (dette framgår i den enkelte produktannonse) Med denne løsningen betaler du på ditt lokale postkontor når de henter varen. Postens oppkravsgebyr kommer i tillegg med kr.69,- Uavhentede postoppkrav er et problem for nettbutikker – desverre også for oss. Dersom du unnlater å hente pakken på postkontoret vil du motta en faktura for å dekke våre fraktkostnader tur /retur, og våre lagerhåndteringskostnader.


Mer informasjon om våre kjøpsbetingelser finner du her 
 

Norsk nettbutikk
Rask levering
Kundeservice Ring eller SMS 48600090